Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 9,37 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Slåss aldrig ensam
cdown_test

En riktig speldator

Gamer God™ Ares är framtagen, byggd och testad av oss för maximal prestanda och kvalitet. Tillsammans med några av världens främsta tillverkare inom datorkomponenter har vi noga satt ihop ett balanserat system för gamern som inte nöjer sig med kompromisser.

Gamer God™ Ares drivs med kompenenter från:

Rustad för framtiden

Tack vare den snabba utvecklingen på PC-marknaden kan du alltid ta del av den senaste tekniken och de häftigaste spelupplevelserna. Vi tycker inte att man ska behöva byta ut hela sin dator på årsbasis bara för att hänga med. Det är både dålig för miljön och plånboken.

Gamer God™ Ares är byggd utan kompromisser. Det innebär att du alltid har möjlighet att uppgradera eller utveckla datorn. Byta grafikkort? Inga problem. Lägga till en hårddisk? Kör hårt. Behöver du ett kraftigare grafikkort? Välj och vraka i hela sortimentet.

Kvalitetsfokus

Gamer God™ Ares är byggd av oss i våra egna verkstäder. Det innebär att vi kan erbjuda en helt annan nivå på både kvalitetskontroll och garantitider.

Alla datorer vi bygger testas genomgående för att säkerställa maximal spelupplevelse. Som grädde på moset erbjuder vi sedan tre år garanti på hela bygget. Alla eventuella garantiåtaganden sköts och hanteras direkt av oss för kortare servicetider och mer transparens kring vad som gjorts med din dator.

Skräddarsy din Gamer God™

Vi har byggt speldatorer i snart 15 år och har genom åren samlat på oss en stor mängd erfarenhet och kompetens på området. Men vi har också lärt oss att det kan vara svårt att hitta en konfiguration som passar precis alla. Vi kan därför skräddarsy din Gamer God™ efter egna önskemål. Ring oss på 018 – 12 90 90 eller maila kundtjanst@alina.se så hjälper vi dig.

Gamer God™ Ares lämpar sig för:

Grafikinställningar:

Upplösning:

Överklockning:

FPS:

KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2016 Mer sötburk
Alina bygger egna speldatorer bland annat i Gamer God™ serien och säljer datorer & tillbehör, datorkomponenter och elektronik i fysisk butik och på nätet. Vi utför datorservice och reparationer av stationärt och bärbart samt mobiltelefoner. Verkstad finns i alla av våra butiker i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!