Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,57 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
hemservice
Heta sommarpriser på reparationer av din dator, telefon eller surfplatta!

Heta Sommarpriser

Schyssta erbjudanden på reparationer!


Äntligen sommar!

På sommaren är svenskarna utomhus och flänger mer än vanligt, i och med detta sker fler olyckor med telefoner, datorer och surfplattor. Som tur är har vi öppet hela sommaren* och erbjuder dig alltid snabb service med reservdelar av hög kvalité till förmånliga priser på din telefon, dator eller surfplatta - alltid med tre månaders servicegaranti. Vår ambition är att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp!


År 2001 öppnade vi upp dörrarna till vår butik i Enköping, sedan sommaren 2015 hittar du oss på Kungsgatan 28, som vanligt kan du alltid nå oss via telefon på 0171-44 79 20 eller via epost till enkoping@alina.se, du givetvis även nå oss via vår Facebook-sida.

Glad sommar önskar vi på alina!
Här nedan finner du några av de mest efterfrågade reparationerna.
Har du frågor? Då är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på nedanstående uppgifter eller besöka vår butik!

Kungsgatan 28
745 31 Enköping

Telefon: 0171-44 79 20
E-post: enkoping@alina.se
Karta till butiken Enköping 59.6348369,17.0774555
Öppna stor karta
KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2019 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!