Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,77 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Alina hemservice
Vad händer när du inte ser?

Ordentlig övervakning behöver inte vara svårt

Med snart 20 år i branschen har vi lång och gedigen erfarenhet av alla slags kameralösningar för privatpersoner, företag och statliga institutioner. Vår kunniga personal hjälper dig att ta fram den optimala lösningen som passar just dig och ditt företag. Vi ser till att du får rätt antal kameror, placerade på bästa plats med minsta möjliga risk för döda vinklar eller störningar. Vi erbjuder övervakningskameror och kameralösningar från marknadens bästa tillverkare så som HIK Vision, D-Link, TP-Link, Qihan, Axis och Synology. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att göra din tillvaro tryggare.

Vad händer när du inte ser?


Mellan 2006 och 2015 ökade antalet anmälda bostadsinbrott med 52% samtidigt som uppklaringsgraden under 2015 låg på bottenlåga 4%* med dessa siffror i åtanke är det inte konstigt att nästan en femtedel av Sveriges befolkning oroar sig för inbrott i bostaden. Kameraövervakning ökar chanserna markant för att ett inbrott klaras upp samtidigt som den minskar risken för att du drabbas.

Stenkoll – vart du än befinner dig


Våra lösningar tillåter dig att i realtid se alla dina kameror från din dator, telefon eller surfplatta. Det enda du behöver är en internetuppkoppling.* Enligt NTU 2016 (Nationella TrygghetsUndersökningen).

KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2019 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!