Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,57 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
hemservice
Galna priser på mobilreparationer, minst 20% rabatt!

Galna priser på mobilreparationer!


Minst 20% rabatt på alla mobilreparationer!

Varför ska du välja Alina?

  • Alltid reservdelar av hög kvalitet
  • Tre månaders servicegaranti
  • Komplett funktionstest innan och efter reparation
Hösten 2003 öppnade vi vår butik och verkstad i Östersund, sedan starten har vi kunnat erbjuda en av marknadens snabbaste servicetider. Om vi mot förmodan inte kan reparera din dator, telefon eller surfplatta står våra kunniga säljare till ditt förfogande med ett brett utbud av produkter från de största och bästa tillverkarna i branschen, till konkurrenskraftiga priser.

Hos oss får du alltid rätt produkt, till ett bra pris med personlig service och support - detta är vår ambition och har vart det sedan starten.

Varmt välkommen till vår butik på Storgatan 40 i Östersund!
Rabattsatser gäller endast lagerförda reservdelar. Vi reserverar oss för pris- & produktförändringar samt felskrivningar. Erbjudandet gäller endast t.o.m. 2018-02-28 med reservation för slutförsäljning. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter.
Storgatan 40
063 - 13 00 01
www.alina.se
Vardag: 9 - 18
Lördag: 10 - 16
Söndag: Stängt
KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2019 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!