Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 9,56 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Alina Rut
Nu finns vi även i Örnsköldsvik!

Nu finns Alina Service i Örnsköldsvik!

Bakom kulisserna har vi under det senaste halvåret jobbat fram ett nytt butikskoncept för Alina Service. För första gången i Alinas historia öppnar vi en renodlad serviceverkstad för datorer, mobiler och surfplattor.

Butiken befinner sig i Oskar-gallerian i Örnsköldsvik. Förutom att reparera din elektronik kommer den även fungera som en pick-up point för beställningar och webordrar om du hellre önskar handla i butik istället för på nätet. Alina Service i Örnsköldsvik har öppet 7 dagar i veckan och befinner sig i en vacker glaskupol mitt i gallerian.

Öppningserbjudande

Just nu får du 20% rabatt på valfri reparation. Gäller ej reservdelar till datorer.

Du aktiverar din servicerabatt här
KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2017 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!