Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 9,37 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Slåss aldrig ensam
Nu finns vi även i Örnsköldsvik!

Nu finns Alina Service i Örnsköldsvik!

Bakom kulisserna har vi under det senaste halvåret jobbat fram ett nytt butikskoncept för Alina Service. För första gången i Alinas historia öppnar vi en renodlad serviceverkstad för datorer, mobiler och surfplattor.

Butiken befinner sig i Oskar-gallerian i Örnsköldsvik. Förutom att reparera din elektronik kommer den även fungera som en pick-up point för beställningar och webordrar om du hellre önskar handla i butik istället för på nätet. Alina Service i Örnsköldsvik har öppet 7 dagar i veckan och befinner sig i en vacker glaskupol mitt i gallerian.

Öppningserbjudande

Just nu får du 20% rabatt på valfri reparation. Gäller ej reservdelar till datorer.

Du aktiverar din servicerabatt här
KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2016 Mer sötburk
Alina bygger egna speldatorer bland annat i Gamer God™ serien och säljer datorer & tillbehör, datorkomponenter och elektronik i fysisk butik och på nätet. Vi utför datorservice och reparationer av stationärt och bärbart samt mobiltelefoner. Verkstad finns i alla av våra butiker i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!