Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,27 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Alina hemservice
Få upp till 2000 kr tillbaka!

Få upp till 2000 kr tillbaka

Köp en valfri laptop, hybrid eller 2-in-1 över 5490 kr med äkta Windows 10 och Intel®-processor och få upp till 2000kr tillbaka

Vad är det här för magi?

Köper du en laptop, hybrid eller 2-in-1 med ett inköpspris över 5490 kr är du berättigad till återbetalning på upp till 2000 kr. Pengarna betalas ut av Microsoft efter ansökan på moneyback.microsoft.se

Produkter med operativsystemet Microsoft Windows 10 Pro ingår inte i denna kampanj, med undantag för Surface Pro 4.

Hur mycket får jag tillbaka exakt?

Produktens inköpspris Återbetalning i SEK
5490 – 7489 SEK 450 SEK
7490 – 8989 SEK 700 SEK
8990 – 12989 SEK 950 SEK
12990 SEK + 2000 SEK

Erbjudandet gäller kvalificerande produkter inköpta under perioden 5 september 2016 kl. 00.00 till 22 september 2016 kl. 23.59.

När och hur gör jag anspråk på återbetalning?

Berättigade deltagare skickar in sitt anspråk genom att fylla i formuläret på kampanjens webbplats: Moneyback.microsoft.se.

Anspråk på återbetalning ska göras mellan trettio (30) och sextio (60) dagar efter inköpet av den kvalificerande produkten. Inköpsdatumet räknas som dag 1.

Anspråk som lämnas in tidigare än 30 dagar eller senare än 60 dagar efter inköpsdatum kommer att avvisas.

För att anspråket ska behandlas ska följande information anges i anspråksformuläret:

 • Fullständigt namn
 • E-postadress
 • Inköpsdatum
 • Produktnamn
 • Hårdvarans serienummer
 • Återförsäljarens namn
 • Uppladdat inköpsbevis (se avsnitt 4 för ytterligare information)
 • Bankuppgifter

När Microsoft har mottagit anspråket skickas en mottagningsbekräftelse till deltagaren via e-post. Anspråkens giltighet kommer att granskas för att säkerställa att genomförd transaktion är ett äkta inköp av en kvalificerande produkt och att den genomfördes i enlighet med dessa villkor. Resultatet av anspråket kommer att meddelas deltagaren via e-post inom tre (3) arbetsdagar.

Om ett ofullständigt anspråk eller ett ogiltigt inköpsbevis tas emot informeras deltagaren via e-post om att anspråket avvisats. Deltagaren kan skicka in ett nytt anspråk med korrekta och giltiga uppgifter före utgångsdatumet på sextio (60) dagar efter inköpet av den kvalificerande produkten. Microsoft förbehåller sig rätten att avvisa ofullständiga, ändrade, oläsliga eller falska anspråk.

Vid frågor om eller problem med anspråksformuläret, kontakta Moneyback.se@msdirectservices.com.

Vilket inköpsbevis krävs för en återbetalning från Microsoft?

Som inköpsbevis krävs ett läsligt kvitto, och med fördel ett systemgenererat kvitto. Ett handskrivet kvitto ska vara på papper med förtryckt brevhuvud och med stämpel. Kvittot ska tydligt visa:

 • att produkten uppfyller kraven för kampanjen, antingen genom att återförsäljaren har angett en produktbeteckning som bekräftar att inköpet gäller en kvalificerande produkt eller genom att de kvalificerande produktspecifikationerna med Windows 10 Home - bärbar laptop, hybrid eller 2-i-1 och Intel-processor anges
 • Inköpsdatum
 • Det totala inköpspriset (inkl. moms)
 • Återförsäljarens namn eller brevhuvud innehållande namn och kontaktuppgifter

Oläsliga kvitton eller kvitton som inte tydligt visar ovannämnda uppgifter kommer att avvisas. Det är inte tillåtet för återförsäljare att göra anspråk för sina anställdas räkning.

Om en beställning gjorts inom tidsspannet som beskrivet i avsnitt 2 men levereras utanför tidsspannet ska orderbekräftelsen samt det slutliga kvittot på produkten laddas upp till anspråksformuläret så snart produkten levererats. Perioden på 60 dagar, inom vilken anspråket ska göras, gäller från det datum då produkten beställdes.

När och hur genomför Microsoft återbetalningen?

Berättigade deltagare får en bekräftelse via e-post om att anspråket har godkänts och att återbetalningen genomförs inom 30 dagar.

Återbetalningen kommer att genomföras i form av en banköverföring till det bankkontonummer som angetts i anspråksformuläret. Det är bara möjligt att göra ett anspråk per bankkonto.

Återbetalningen är inklusive alla skatter och bankavgifter. I de fall då denna återbetalning utgör en skattepliktig förmån ligger allt skatteansvar hos mottagaren liksom ansvaret för att deklarera den om så är tillämpligt.

Microsoft förbehåller sig rätten att ändra eller avbryta villkoren i det här erbjudandet omedelbart genom meddelande: (a) om omständigheter utanför Microsofts rimliga kontroll, inbegripet tekniska frågor, förhindrar att erbjudandet kan genomföras som förväntat; (b) i händelse av felaktig information som tillhandahållits av deltagare; (c) om en lagändring förhindrar att erbjudandet genomförs som förväntat; eller (d) av valfri anledning, vid valfritt tillfälle. Microsoft kommer att meddela de uppdaterade villkoren på Moneyback.microsoft.se.

Övriga villkor

Microsoft förbehåller sig rätten, om nödvändigt, att med rimliga medel skydda sig mot bedrägliga och ogiltiga anspråk, inbegripet utan begränsning rätten att frambringa och/eller begära ytterligare inköpsbevis samt ytterligare bevis på deltagarens identitet eller andra relevanta uppgifter. Microsofts beslut med avseende på alla aspekter av denna kampanj kommer att vara slutgiltiga och bindande.

Deltagaren samtycker till att Microsoft och alla dess respektive tjänstemän, direktörer, anställda, representanter och agenter inte har något som helst ansvar, och att de kommer att hållas skadeslösa av deltagaren för eventuella personskador, förluster eller kostnader eller skador av något slag som helt eller delvis, direkt eller indirekt, inträffar som ett resultat av deltagande i detta erbjudande.

Microsoft är inte ansvarigt gentemot deltagaren för eventuella brott mot dessa villkor som orsakas av någon händelse eller omständighet utanför Microsofts rimliga kontroll, inbegripet utan begränsning strejk, lockout eller andra arbetsmarknadskonflikter, system- eller nätverksavbrott, eller översvämning, brand, explosion eller olycka. Microsoft är inte ansvarigt eller skadeståndsskyldigt för tekniska, maskinvarumässiga, programvarumässiga, serverbaserade, webbplatsbaserade eller andra brister eller skador av något slag i den utsträckning som detta förhindrar deltagare från eller på annat sätt hindrar deltagaren att delta i erbjudandet.

Detta erbjudande och eventuella anspråk med anledning av eller i samband med erbjudandet (inklusive icke-avtalsenliga tvister och anspråk) kommer att vara: (a) underkastade irländsk lagstiftning, dock kommer lagarna i deltagarens hemland att tillämpas där det är obligatoriskt; och (b) vara underkastade den icke-exklusiva jurisdiktionen av domstolar i Irland.

Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet är ogiltigt i de fall där det är förbjudet eller begränsas av lagen. Microsoft förbehåller sig rätten att när som helst korrigera eller upphäva erbjudandet.

Företaget som står bakom kampanjen är Microsoft Ireland Operations Ltd, Carmanhall Road, Sandyford Industrial Estate, Dublin 18, Ireland. Anspråk om återbetalning som skickas till denna adress besvaras ej. Alla rättigheter förbehållna. Alla varumärken (registrerade och övriga) ägs av Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. Företags och produkters varumärkesnamn och logotyper som nämns i dessa villkor kan vara varumärkesskyddade och tillhör respektive ägare.

Personuppgifter som samlas in vid anspråken kommer att användas i syfte att genomföra detta erbjudande (inklusive yppande till tredje part i syfte att genomföra erbjudandet). All personlig information som deltagaren tillhandahåller till Microsoft kommer att behandlas i enlighet med Microsofts sekretesspolicy som finns på https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement.

KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2019 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!