Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,53 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
ASUS S330
Handla din Chromebook hos Alina
En ny typ av dator

Ser ut som en laptop, känns som en laptop... men Chromebook är något helt nytt.

Chromebooks är designade för att göra saker snabbare, säkrare och enklare. Med operativsystemet Chrome OS får du det bästa från Google Apps, med inbyggd säkerhet och enkel, central hantering.


Tre fördelar med Chromebook
Google Apps.

Med Google Apps kan du göra det mesta. Bl.a. har du verktyg för att skapa och redigera dokument, kalkylblad och Powerpoint-presentationer men hittar även program för videokonferens, musik och chatt m.m.
Allt i molnet.

Chromebooks lagrar allt i molnet via Google Drive. Det ger dig både möjligheten till åtkomst från vilken dator som helst samtidigt som du är skyddad från eventuell datakrasch.
Inbyggd säkerhet.

Chromebooks är designade från grunden med säkerhet i åtanke. Med en Chromebook är du alltid säker från virus och malware.
Handla din Chromebook hos Alina idag.


KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2019 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!