Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,57 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
hemservice
bftestbed

En dator för e-sport

Gamer God Kratos är senaste tillskottet i vår serie speldator : Framtagen, anpassad och optimerad för e-sport. Datorn är ett resultat av ett nära samarbete med MSI.


Kompakt men kraftfull

Gamer God™ Kratos är enkel att bära med utan att tumma på prestandan. Det innebär att du snabbt kan packa ner och förflytta den till tuneringar och LAN men aldrig behöva oroa dig för FPS-drops eller lagg.


Moderkort: MSI Z170I GAMING PRO AC
Processor: Intel® Core™ i5 6400
Grafikkort: MSI GeForce GTX 960 GAMING 2GB
RAM: 8GB DDR4 Dual Channel 2666MHz
SSD: 240GB Kingston V300 SSDSenaste generationens hårdvara tillsammans med MSI

Tillsammans med MSI har vi valt ut den senaste generationens moderkort, processor och grafikkort för att erbjuda maximal livslängd och kvalitet.


Byggd för framtiden

Till skillnad från andra färdiga datorer så är Gamer God™ Kratos byggd för att kunna uppgraderas. Det möjliggörs tack vare ett ordentligt nätagg, nätaggregat och chassi som inte begränsar dig. Vill du proppa i mer minne? Kör hårt. Ny processor? Varför inte. Maximera grafikkortet? Stoppa i den senaste toppmodellen.

Datorn är helt enkelt byggd för framtiden och du behöver inte oroa dig för att bryta garantier eller tappa support på grund av det.


Stabilitet och kvalitet

Genom att samarbeta med MSI kan vi säkerställa att komponenterna som sitter i är av maximal kvalitet. Det innebär att datorn levereras med tre års garanti och support.

KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2019 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!