Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,72 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
hemservice
Back 2 School

Att springa mellan klassrum och föreläsningssalar kan bli ganska svettigt. Att bläddra mellan högvis av böcker och anteckningar blir lätt ineffektivt och tröttsamt.

Idag finns massvis av tekniska lösningar som både är enkla att börja använda och förenklar ditt liv enormt. Ta dina anteckningar på en surfplatta eller Ultrabook™, köp kurslitteratur som e-bok och spara allt i molnet.

Ibland passar det bäst med en surfplatta. Ibland behöver man en stationär dator. Ibland räcker det med en smartphone.

Slipp böka med filer och program och spara allt i molnet för tillgång till det du behöver när du behöver det. Det frigör dig att välja rätt verktyg för rätt ändamål och alltid ha tillgång till det allt du behöver. Överallt. På ett ställe.

Sortera:
Märke:
Tillgång:

TP-Link Archer C2 Trådlös AC750 Router

Typ: Trådlös Router | Portar: 4-portar | Trådlös standard: 802.11a/ac/b/g/n
Artikelnr
Tillgång:
P EKNKSTUKÖS
KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2019 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!