Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 9,37 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Nu har du rätt till RUT-avdrag!
Do you believe in love at first sight?
ASUS ZENBOOK™ är en perfekt balans mellan elegans och kraft. Dess yttre är gjord i aluminium och har en tunn profil från endast 3 mm till 18 mm. Med en vikt från 1.1 kg är den lätt att bära med sig samt att den startar på runt 2 sekunder från ett viloläge som varar i upp till två veckor.

ASUS ZENBOOK™ innehåller all den senaste tekniken, UX31E-RY012V drivs av 2:a gen Intel® Core™ i7-2677M processor, SATA SSD Rev 3.0, Bluetooth 4.0 och USB 3.0. SonicMaster-ljud som utvecklats tillsammans med Bang & Olufsen ICEpower® gör att man får den bästa ljudupplevelsen.


KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2016 Mer sötburk
Alina bygger egna speldatorer bland annat i Gamer God™ serien och säljer datorer & tillbehör, datorkomponenter och elektronik i fysisk butik och på nätet. Vi utför datorservice och reparationer av stationärt och bärbart samt mobiltelefoner. Verkstad finns i alla av våra butiker i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!