Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,84 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Alina hemservice
Do you believe in love at first sight?
ASUS ZENBOOK™ är en perfekt balans mellan elegans och kraft. Dess yttre är gjord i aluminium och har en tunn profil från endast 3 mm till 18 mm. Med en vikt från 1.1 kg är den lätt att bära med sig samt att den startar på runt 2 sekunder från ett viloläge som varar i upp till två veckor.

ASUS ZENBOOK™ innehåller all den senaste tekniken, UX31E-RY012V drivs av 2:a gen Intel® Core™ i7-2677M processor, SATA SSD Rev 3.0, Bluetooth 4.0 och USB 3.0. SonicMaster-ljud som utvecklats tillsammans med Bang & Olufsen ICEpower® gör att man får den bästa ljudupplevelsen.


KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2018 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!