Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,72 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
hemservice
ASUS Sandy Bridge Moderkort
ASUS Sandy Bridge ModerkortASUS P8P67-serie kommer med en uppsjö av funktioner och finesser, däribland finns det tre funktioner och finesser som verkligen sticker ut; DIP2 (Dual Intelligent Processors II), Digi+ VRM och AI Suite II.

DIP2 – Dual Intelligent Processors 2
Som det fulla namnet antyder består denna funktion av två stycken dedikerade microprocessorer som är integrerade på moderkortet . Dessa är namngivna TPU (Turbo Processing Unit) och EPU (Energy Processing Unit).

TPU:s uppgift är att köra stresstester och finjusteringar när man använder något av moderkortets helautomatiska överklockningsfuktioner.
Du kan låta moderkortet ta hand om överklockningen genom EFI Bios, i windows med hjälp av AI Suite II eller med en knapp direkt på moderkortet. Valet är ditt.

EPU tar hand om den dynamiska överklockningen och fasbelastningen för att i realtid optimera prestanda och strömförbrukning. Samtidigt som EPU ser till att de fysiska komponenterna i de 16 faserna inte blir för varma.


ASUS AI suite II
Säg hejdå till bloatware och oönskad mjukvara. Installera det ensamma programmet AI Suite II från installtions-dvd:n och du har allt för att kontrollera, övervaka och uppdatera ditt system.
AI Suite II är ett program som samlar alla funktioner från tidigare mjukvaror såsom TurboV EVO och EPU Manager i ett stilrent och lättanvänt program.
Ta full kontroll över datorn direkt i Windows, du kommer förvånas över hur mycket du kan göra och hur enkelt det är.


Digi+ VRM – Digital strömförsörjning
Den absolut mest kritiska del av ett moderkort är strömförsörjningen till CPU:n och det finns två typer av dessa; digital och analog. Du har säkert hört att digital strömförsörjning är den bättre men att en analog har sina fördelar den med.
Digi+ VRM är en digital strömförsörjningsdesign som också tar det bästa från den analoga typen. Detta resulterar i en extremt kraftfull men samtidigt även ytterst skalbar design.

KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2019 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!