Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,72 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
hemservice
Välkommen till Alina Business

Du är viktigast

Alina Business levererar hårdvara. Alina Business levererar tjänster. Alina Business levererar konsultation. Serviceavtal, installationer, datorer, reparationer. Men det är inte vad Alina Business gör.

Vi tror på idén att vara återförsäljare handlar om mer än bara produkterna vi säljer. Därför satsar vi på personal med hög kompetens, hög tillgänglighet och alltid ha vår utgångspunkt från ditt perspektiv.

Vi befinner oss främst i norr- och mellansverige och är fokuserade på små- och medelstora företag. Du hittar ditt närmaste kontor här.

Du är viktigast.

Hårdvara

Vi förstår vikten av IT i din arbetsvardag. Vi förstår att det inte är någon leksak utan ett essentiellt verktyg för att uppnå dina mål. Vi brukar säga att den bästa IT-produkten är den du aldrig tänker på. Den som bara fungerar. Vi jobbar därför med den senaste hårdvaran från ledande tillverkare för att leverera det absolut bästa för din situation.

Tjänster

För många små och medelstora är det varken ekonomiskt hållbart eller praktiskt att ha en egen IT-avdelning. Där kommer Alina Business in i bilden.

Vi har mångårig erfarenhet av IT-infrakstruktur, kamerainstallationer och kontinuerlig IT-support.

Vill du hellre ringa eller besöka ett av våra kontor?

Vi har kontor i Uppsala, Stockholm, Gävle, Norrköping, Enköping och Östersund.

Du kan även ringa vår företagsavdelning på 018 – 12 90 85 eller skicka epost till foretag@alina.se.

KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2019 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!