Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 9,36 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Nu har du rätt till RUT-avdrag!
Välkommen till Alina Business

Du är viktigast

Alina Business levererar hårdvara. Alina Business levererar tjänster. Alina Business levererar konsultation. Serviceavtal, installationer, datorer, reparationer. Men det är inte vad Alina Business gör.

Vi tror på idén att vara återförsäljare handlar om mer än bara produkterna vi säljer. Därför satsar vi på personal med hög kompetens, hög tillgänglighet och alltid ha vår utgångspunkt från ditt perspektiv.

Vi befinner oss främst i norr- och mellansverige och är fokuserade på små- och medelstora företag. Du hittar ditt närmaste kontor här.

Du är viktigast.

Hårdvara

Vi förstår vikten av IT i din arbetsvardag. Vi förstår att det inte är någon leksak utan ett essentiellt verktyg för att uppnå dina mål. Vi brukar säga att den bästa IT-produkten är den du aldrig tänker på. Den som bara fungerar. Vi jobbar därför med den senaste hårdvaran från ledande tillverkare för att leverera det absolut bästa för din situation.

Tjänster

För många små och medelstora är det varken ekonomiskt hållbart eller praktiskt att ha en egen IT-avdelning. Där kommer Alina Business in i bilden.

Vi har mångårig erfarenhet av IT-infrakstruktur, kamerainstallationer och kontinuerlig IT-support.

Vill du hellre ringa eller besöka ett av våra kontor?

Vi har kontor i Uppsala, Stockholm, Gävle, Norrköping, Enköping och Östersund.

Du kan även ringa vår företagsavdelning på 018 – 12 90 85 eller skicka epost till foretag@alina.se.

KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2016 Mer sötburk
Alina bygger egna speldatorer bland annat i Gamer God™ serien och säljer datorer & tillbehör, datorkomponenter och elektronik i fysisk butik och på nätet. Vi utför datorservice och reparationer av stationärt och bärbart samt mobiltelefoner. Verkstad finns i alla av våra butiker i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!