Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,77 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Alina hemservice
Alina Business Cloud Services
Alina Business Cloud Services

Din IT - Enklare och tryggare

Vi tycker det är förlegat med tanken att alla ska tillhandahålla sin egen IT-infrastruktur. Inte nog med att det medför stora kostnader för dig både i hårdvara och administration så är det också dåligt för miljön.

Vi erbjuder därför idag en helhetslösning via molnet. Vi sätter upp din server,
e-posthantering eller backup inom loppet av några timmar – och du betalar enbart en mindre månadskostnad. Fantastiskt eller hur?

Fördelar med Alina Business Cloud Services

1Lägre kostnader

Använder du Alina Business Cloud Services slipper du köpa in och administrera din egen hårdvara. Du sparar då pengar i allt från el till material och personal.

2Högre driftsäkerhet

Alina Business Cloud Services använder stora datacenter för att hantera all trafik och data. Hårdvara som kräver mycket plats och administration.

3Mer miljövänligt

Alina Business Cloud Services används av flera aktörer på många håll, vilket innebär ett mer effektivt nyttjande av den hårdvara som finns tillgänglig. På så sätt så används mycket mindre energi och hårdvara vilket leder till en bättre miljö.

Hur fungerar det?

Om du har eller har haft en eller flera servrar så blir det i praktiken ingen skillnad – förutom att den inte befinner sig i byggnaden längre. Det enda som krävs är en internetuppkoppling så kan du ansluta precis som vanligt.

Servern kan sedan konfigureras med alla tjänster du behöver enkelt och fort. E-post? Japp. Säkerhetskopiering? Självfallet. Active directory? Det vet du.

Det blir alltså precis som vilken server som helst men med en mer effektiv hantering. Behöver du hjälp eller lägga till fler funktioner/tjänster är det bara att kontakta oss. Du behöver inte ringa in en tekniker där du betalar för flera timmars jobb eller anställa en heltidsadministratör som tillhandahåller all er IT något mer.

Med Alina Business Cloud Services blir din IT enklare och tryggare.

Telefon: 018 – 12 90 85
E-post: foretag@alina.se

KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2019 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!