Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,65 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
hemservice
ASUS U35JC-RX040V
ASUS U35JC erbjuder en oslagbar kombination av storlek, kvalitet, design, prestanda och batteritid.
  • Intel® CoreT i3-370M processor
  • Dubbla grafikkretsar! Nvidia 310M 1GB och Intel® GMA HD
  • Nvidia Optimus-teknologi, som automatiskt växlar mellan grafikkretsarna för bästa möjliga prestanda och batteritid.
  • Tunn design med lock i borstat aluminium
  • 4GB DDR3 minne
  • 500GB Hårddisk
  • Multi-touch pekplatta
  • 8 Timmars batteritid
  • 2 års Global Garanti
Nya U35JC har lyckats med att ta det bästa från två världar tack vare Nvidias nya Optimus-teknik som automatiskt väljer mellan två grafikkretsar med olika egenskaper beroende på hur grafiskt krävande program det är som körs. Tack vare denna teknik kan man både uppnå en batteritid på upp till hela 8 timmar samt en kraftfullare grafikprestanda.
För att klara av spel har U35JC utrustats med ett Nvidia 310M grafikkort, 4GB DDR3 minne och en kraftfull Intel® CoreT i3-370M processor.
Hårddisken är riktigt stor, hela 500GB, perfekt för högupplöst media som sen kan spelas upp på den knivskarpa 15.6" HD skärmen eller genom hdmi-utgången till en TV eller receiver.
ASUS bärbara datorer kommer med 2 års hämtservice.

Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder. För mer information om betyg för Intel-processorer, gå till www.intel.stars
KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2019 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!