Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 9,34 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Slåss aldrig ensam
ASUS U35JC–RX040V
ASUS U35JC–RX040V
Intel Logo
Stunningly Light. Powerfully Beautiful.
ASUS U35JC-RX040V lyckas med det omöjliga och tar det bästa från tre världar genom att både erbjuda bra prestanda och lång batteritid i en slimmad och snygg design. Den lättviktiga och tunna datorn kommer i ett chassi täckt av borstad aliminium som ger ett stilrent och exklusivt utseende. Tack vare Nvidias nya Optimus-teknik kan U35-serien uppnå en batteritid på hela 8 timmar* för en hel dags datoranvändning. Utrustad med en kraftfull Intel® CoreT i3-370M processor och ett NVIDIA® GeForce® 310M grafikkort är U35JC perfekt vare sig du vill lyssna på musik, titta på film i Full HD eller surfa. Detta tillsammans med Altec Lansing högtalare med SRS Premium Sound och Äkta Windows® 7 Home Premium ger den bästa möjliga mobila underhållningen för dig som ständigt är på språng.

Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder. För mer information om betyg för Intel-processorer, gå till www.intel.com/go/rating
KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2016 Mer sötburk
Alina bygger egna speldatorer bland annat i Gamer God™ serien och säljer datorer & tillbehör, datorkomponenter och elektronik i fysisk butik och på nätet. Vi utför datorservice och reparationer av stationärt och bärbart samt mobiltelefoner. Verkstad finns i alla av våra butiker i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!