Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,71 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Alina hemservice
Tricom blir Alina!

En annorlunda återförsäljare

Vi säljer inte megahertz, RAM-minnen och hårddiskar. Det är ett konsekvens. Vi tror på en enklare vardag, effektivare arbete och roligare rekreation – och allt börjar med dig.

Det viktigaste för oss är att du ska känna dig trygg före, under och efter köp. Det gör vi genom ett noga utvalt produktsortiment, höga kompetenskrav hos vår personal och genom att alltid sätta dig i första hand. Du är viktigast.

Det har drivit oss sedan starten för snart 20 år sedan.

Gå till alina.se
KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2019 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!