Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,78 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Alina hemservice
ASUS P8Z68-serien är här!
ASUS P8Z68-serien är här!

LucidLogix Virtu

Äntligen blir det möjligt att utnyttja all tillgänglig prestanda i Intels Sandy Bridge processorer. Tack vare Virtu-tekniken från LucidLogix kan du helt automatiskt växla mellan den integrerade GPU:n och ett separatgrafikkort. Det spelar ingen roll vilken videoutgång du använder. Med Virtu faller sista biten i Sandy Bridge-pusslet på plats; vill man ha marknadens bästa spelprestanda kombinerat med makalös multimediaprestanda finns det helt enkelt inget alternativ.

Intel Smart Response – SSD-caching

ASUS Z68-moderkort kommer med komplett stöd för Intels nya och mycket användbara SSD-caching funktion. Som kombinerar en blixtsnabb SSD med en rymlig HDD för att ge stor kapacitet med SSD-lik prestanda.

Digi+ VRM – Digital strömförsörjning

Den absolut mest kritiska del av ett moderkort är strömförsörjningen till CPU:n och det finns två typer av dessa; digital och analog. Du har säkert hört att digital strömförsörjning är den bättre men att en analog har sina fördelar den med.
Digi+ VRM är en digital strömförsörjningsdesign som också tar det bästa från den analoga typen. Detta resulterar i en extremt kraftfull men samtidigt även ytterst skalbar design.

ASUS UEFI

Under vad som känns som en evighet har alla moderkort varit mycket begränsade av sitt mycket primitiva lågnivå-operativsystem, kallat BIOS. Baserat på 8-bitars Assembly-språk har det alla möjliga begränsningar.
Med ASUS UEFI lägger vi dessa begränsningar bakom oss och får du tillgång till två olika lågnivå-miljöer. ”EZ-mode” som är till för alla där man kan göra grundläggande justeringar. För de mer avancerade användarna finns ”Advanced Mode” som är likt traditionella BIOS fast med tre mycket stora skillnader; högre upplösning, ingen begränsning i minne och stöd för mus. Vilket gör att det finns utrymme för mer detaljerad information, fler innovativa funktioner och framförallt mer lättnavigerat. Helt enkelt superlogiskt och vi lovar att du inte kommer sakna vanliga BIOS.

DIP2 – Dual Intelligent Processors 2

Som det fulla namnet antyder består denna funktion av två stycken dedikerade microprocessorer som är integrerade på moderkortet. Dessa är namgiva TPU (Turbo Processing Unit) och EPU (Energy Processing Unit).
TPU:s uppgift är att köra stresstester och finjusteringar när man använder något av moderkortets helautomatiska överklockningsfuktioner.
Du kan låta moderkortet ta hand om överklockningen genom UEFI, i windows med hjälp av AI Suite II eller med en knapp direkt på moderkortet. Valet är ditt.
EPU tar hand om den dynamiska överklockningen och fasbelastningen för att i realtid optimera prestanda och strömförbrukning. Samtidigt som EPU ser till att de fysiska komponenterna i de 16 faserna inte blir för varma.

ASUS AI Suite II

Säg hejdå till bloatware och oönskad mjukvara. Installera det ensamma programmet AI Suite II från installations-dvd:n och du har allt för att kontrollera, övervaka och uppdatera ditt system.
AI Suite II är ett program som samlar alla funktioner från tidigare mjukvaror såsom TurboV EVO och EPU Manager i ett stilrent och lättanvänt program.
Ta full kontroll över datorn direkt i Windows, du kommer att förvånas över hur mycket du kan göra och hur enkelt det är.
KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2018 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!