Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 9,36 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Nu har du rätt till RUT-avdrag!
ASUS G73JH
En fullständig spelupplevelse på en bärbar dator - nästa självklara steg som överför funktionerna från stationära datorer så att spelentusiaster får tillgång till en fullständig lösning.

Kraft för valfri utmaning
Inget stoppar G73 - den klarar de senaste versionerna med hög detaljrikedom och du slipper förenklade versioner. Datorn är försedd med Intel® CoreT i7- 820QM Processor som kan överklockas på begäran med Turbo Boost, vilket kan ge en processorhastighet på upp till 3,33 GHz. Det enda som krävs är ett knapptryck. Minnet kan utökas till hela 8 GB för en smidig spelupplevelse och G73-datorn har försetts med det senaste inom maskinvara.

Snyggt yttre
G73 har en matt finish och en design som inspirerats av stealthbombaren F117. Dessutom en rad ergonomiska spelfunktioner, bl.a ett stort tangentbord med belysning som kan stängas av, stort handlovsstöd och gummibelagda ytor för komfort under långa spelsessioner.

Utmärkt bild
17,3-tumsskärmen med full-HD och ATI MobilityT Radeon® HD5870-grafiken med 1 GB GDDR5 ger fantastisk bild. Nu behöver du aldrig mer ställa ner grafikalternativen i dina spel. G73 är helt DX11-kompatibel så att du kan ta del av alla funktioner i den nya grafikstandarden. Den inbyggda kameran är bättre än de flesta andra med sina 2 MP så att du kan hålla kontakten på ett bra sätt med andra spelare.


Smart ventilation
De dubbla bakre fläktutblåsen ser till att kylningen är högeffektiv. Trots den effektiva kylfunktionen har G73 en mycket tyst gång.

Detaljrikt ljud
G73-spelare får fördelar tack vare EAX 4.0 3D-surroundljudet som gör att du hör alla detaljer i spelet. Bra spel kräver bra ljud - inte burkigt som i andra bärbara datorer.

Blu-ray

Nu har högupplöst material tagit över på de flesta toppmodeller. Därför är G73 försedd med en Blu-ray-/dvd-kombinationsenhet för komplett stöd för optiska medier.

Lagring som räcker
Den här bärbara datorn har stort lagringsutrymme på upp till 1 TB, samt dubbla SATA-anslutningar.

Fungerar även för andra uppgifter
Spel är krävande på alla datorer. Det innebär att G73 har tillräckligt med kraft för alla typer av andra program du kan tänkas använda.

Intel, the Intel logo, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and other countries. For more information about the Intel processor feature rating, please refer to www.intel.com/go/rating

KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2016 Mer sötburk
Alina bygger egna speldatorer bland annat i Gamer God™ serien och säljer datorer & tillbehör, datorkomponenter och elektronik i fysisk butik och på nätet. Vi utför datorservice och reparationer av stationärt och bärbart samt mobiltelefoner. Verkstad finns i alla av våra butiker i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!