Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 9,37 / 10
Läs våra omdömen
Logga in på alina.se
x
Slåss aldrig ensam
Back to Work

Tänk inte på din utrustning

Cittattecken

På Alina tycker vi att den bästa datorn är den du aldrig någonsin tänker på. Det betyder i praktiken att du kan känna dig trygg i att datorn håller en hög kvalitet, har en god prestanda för dina arbetsändamål och därmed låter dig fokusera på ditt jobb, inte på din utrustning.

Nedan har vi samlat ett urval av produkter som vi står bakom. Inte nog med att det är produkter som är utvecklade och anpassade för yrkeslivet, det är också från några av världens mest pålitliga tillverkare.

Har du frågor?

Vi tycker inte ett köp ska vara svårt. Har du frågor om en produkt eller bara behöver lite teknisk support kan du kontakta oss på följande platser:

Telefon: 018 – 12 90 90

E-post: kundtjanst@alina.se

eller via Facebook

KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2016 Mer sötburk
Alina bygger egna speldatorer bland annat i Gamer God™ serien och säljer datorer & tillbehör, datorkomponenter och elektronik i fysisk butik och på nätet. Vi utför datorservice och reparationer av stationärt och bärbart samt mobiltelefoner. Verkstad finns i alla av våra butiker i Enköping, Gävle, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Östersund.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!