Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 9 / 10
Läs våra omdömen
Signupform

Logitech Performance Combo MX900

Bild Logitech Performance Combo MX900
Bild 1 Logitech Performance Combo MX900 Bild 3 Logitech Performance Combo MX900 Bild 2 Logitech Performance Combo MX900
Prisinformation
2 099 kr
1 679 kr exkl. moms
133 kr/mån
Klarna Konto från
151 kr/mån
6 månader räntefritt
390 kr/mån
12 månader räntefritt
229 kr/mån
24 månader
133 kr/mån
Artikelnr 920-008877
Lagerstatus
Postorderlager
1 st
1 st
1 st
1 st
1 st
Hos Leverantör
>20 st
Logitech
Högkvalitativt tangentbords och muspaket
Fullfölj dina uppgifter med ett förstaklassigt tangentbord- och muspaket. Det avancerade tangentbordet är normalstort, bekvämt och utrustat med smart bakgrundsbelysning och anpassningsbara knappar. MX-musen har ett hastighetsanpassat scrollhjul, ett unikt tumhjul och avläsning överallt, även på glas (upp till 4mm) tack vare Darkfield Laser-sensorn. Tangentbordet och musen är uppladdningsbart med den medföljande Micro USB-kabeln och du kan arbeta upp till 10 dagar på en enda laddning. Båda enheterna ansluts via en enda Logitech Unifying USB-mottagare och har en aktionsradie på upp till 10 m. Musen är dessutom utrustad med Easy-Switch-teknik vilket innebär att du kan ansluta den till en andra eller till och med en tredje dator.
Tillbehör
Sortera:
Märke:
Tillgång:
KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2021 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Norrköping, Uppsala och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!