Din varukorg...
För frakt samt mer information gå till kassan.
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8,68 / 10
Läs våra omdömen
Alina Mobilservice

Logitech K270 Trådlöst tangentbord

Bild Logitech K270 Trådlöst tangentbord
Bild 1 Logitech K270 Trådlöst tangentbord Bild 3 Logitech K270 Trådlöst tangentbord Bild 2 Logitech K270 Trådlöst tangentbord
Prisinformation
399 kr
319 kr exkl. moms
51 kr/mån
Klarna Konto från
52 kr/mån
3 månader räntefritt
194 kr/mån
6 månader räntefritt
128 kr/mån
12 månader räntefritt
87 kr/mån
24 månader
61 kr/mån
36 månader
51 kr/mån
Artikelnr920-003735
Lagerstatus
Postorderlager
1 st
3 st
1 st
1 st
2 st
Hos Leverantör
>20 st
Logitech

Logitech® Wireless Keyboard K270

Logitech® Wireless Keyboard K270. Pålitlig trådlös anslutning – var du än använder tangentbordet. Den lilla Logitech Unifying-mottagaren är så liten att den kan sitta kvar i den bärbara datorn. Och du kan på nolltid ansluta andra kompatibla möss eller tangentbord till en och samma USB-mottagare. Tack vare anslutning med avancerad trådlös 2,4 GHz-teknik från Logitech kan du i stort sett slippa signalförlust på upp till 10 meters avstånd.* Två hela år utan bekymmer med batteribyten!** Åtta snabbknappar och konfigurationsfri installation som tar några sekunder gör produkten ännu mer lättanvänd. Tangentbordets välbekanta layout i normal storlek – inklusive numeriskt tangentbord – innehåller alla tangenter precis där du vill ha dem. Det är byggt för att hålla länge med den kvalitet och tillförlitlighet som Logitech är känt för, inklusive spillsäker design*** och UV-skyddade tangenter för bästa hållbarhet.

Logitech Unifying-mottagare

Den lilla Logitech Unifying-mottagaren är så liten att den kan sitta kvar i den bärbara datorn och ansluta när du behöver det. Dessutom kan du på nolltid ansluta ännu en kompatibel mus, ett kompatibelt tangentbord eller numeriskt tangentbord till samma USB-mottagare.

Avancerad trådlös 2,4 GHz-teknik från Logitech® ger en räckvidd på upp till 10 meter* och automatisk frekvensväxling

Med Logitechs avancerade trådlösa 2,4 GHz-anslutning får du samma tillförlitlighet som med en trådbunden anslutning på upp till 10 meters avstånd.* Automatisk frekvensväxling innebär att du i stort sett slipper signalförlust – även i miljöer där det finns många trådlösa enheter. Och din information skyddas med hjälp av 128-bitars AES-tangentbordskryptering – en av de högsta säkerhetsnivåer som finns.

Åtta snabbknappar

24 månaders batteritid innebär att du inte ens behöver fundera på att byta batterier på flera år.** Och någon av/på-knapp behövs inte – automatiskt viloläge hjälper dig att spara energi.

24 månaders batteritid** med automatiskt viloläge

Allt du gör varje dag finns nära till hands med åtta snabbknappar som ger direktåtkomst till Internet, e-post, uppspelning, paus, volymkontroll och mycket annat.

Enkel anslutning

Installationen kunde inte vara lättare – du ansluter bara den trådlösa mottagaren till en USB-port på datorn, den bärbara datorn eller netbook-datorn och kan börja använda tangentbordet direkt.

Paketet innehåller

  • Trådlöst tangentbord Unifying-mottagare
  • 2 AAA-batterier Bruksanvisning
  • Heltäckande produktsupport

Kompatibilitet

  • Windows® XP, Windows Vista® eller Windows® 7
  • En ledig USB-port

* Den trådlösa räckvidden varierar beroende på miljöfaktorer och vilken datorutrustning som används.
** Batteritiden varierar beroende på hur produkten används.
*** Testat under begränsade förhållanden (max 60 ml utspilld vätska).
Tillbehör
Sortera:
Märke:
Tillgång:

Logitech M705

Artikelnr
Tillgång:
P EKNKUKÖS
KlarnaVisaMastercard
facebookMicrosoftVisma
Copyright © Alina 1997-2022 Mer sötburk
Alina bygger egna datorer i bland annat Gamer God™-serien och säljer datorkomponenter, datortillbehör, datorer & elektronik till privatpersoner och företag i Sverige via nätet och butiker belägna i Enköping, Norrköping, Uppsala och Östersund. Alla våra butiker har egna verkstäder där vi utför service & reparationer av stationärt, bärbart, iphones, mobiltelefoner och surfplattor. Huvudkontoret ligger i Uppsala där vi grundades redan 1997.
Vi försöker alltid kontrollera att produktspecifikationer, bilder, lager och annan information är korrekt. Trots detta kan det förekomma fel.
Hjälp oss bli bättre, Vi är alltid intresserade av dina synpunkter!